Media partners: Folk Alba Social Media Marketing Un site despre relatii si sex
Webhosting

Eenvoudig uw website maken en online plaatsen.

U krijgt van ons uw eigen webruimte waarmee u eenvoudig uw eigen website online plaatst.

Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid om met één klik bijvoorbeeld een WordPress of Joomla website te installeren. Een dergelijke website publiceren hoeft niet moeilijk te zijn. Met een goed Content Management Systeem zoals Joomla of WordPress kan iedereen een website beheren en onderhouden.

Dankzij de modulaire opbouw zijn deze websites eenvoudig uit te breiden met extensies, zo richt u uw website geheel naar eigen voorkeur in. Daarnaast kunt u zelf heel gemakkelijk de content van uw site beheren, door middel van de gebruiksvriendelijke interface.

Wilt u liever een volledig 'op maat' gemaakte website? Dan kunnen we die ook voor u bouwen. Alle door ons gebouwde websites zijn voorbereid op de Google zoekmachine optimalisatie, kunnen desgewenst mobiel vriendelijk worden gemaakt en zijn uiteraard voorzien van een uitermate gebruiksvriendelijke beheermodule (CMS) voor het zeer eenvoudig bijhouden van uw website. 

Uw eigen webwinkel

Natuurlijk behoort ook de mogelijkheid van een webwinkel tot de mogelijkheden. We maken hierbij bij voorkeur gebruik van PrestaShop, een zeer gebruiksvriendelijke en complete software-oplossing voor uw webwinkel. Met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden, thema's etc. om de webwinkel geheel naar uw smaak en huisstijl op te maken.

 

Offcanvas

Hier de tekst of andere informatie